Over Ons

schets tattoo studio-zion warmond Even in het kort hoe Studio-Zion is ontstaan:

Remko Rieff maakte tijdens de lessen op het voortgezet onderwijs op het Rijshaeghe College te Rijswijk ZH in 1987 al velen Graffiti ontwerpen m.b.v. een simpele fineliner en papier. Zo ontwikkelde hij door de jaren heen zijn eigen stijl van tekenen.

Toevalligerwijs ontmoette hij in 2001 een tatoeëerder, die iemand zocht om voor hem Tattoo ontwerpen te maken. Na ongeveer 3 maanden ontwerpen, begon hij steeds meer geïnteresseerd te raken in het tatoeëren zelf. Remko Rieff gaf aan zelf wel eens een eigen ontwerp bij iemand te willen tatoeëren. Tot eigen verbazing, stroopte de tatoeëerder hierop zijn mouw op en daagde hem uit een klein ontwerp op zijn arm te zetten. Deze kans wilde hij niet voorbij laten gaan, en zette zo zijn eerste Tattoo.

De Tatoeëerder was hiervan zo onder de indruk, dat hij niet lang daarna door Remko een stuk gecompliceerdere grote tijger op zijn onderarm liet zetten. Na een jaar voor deze tatoeëerder gewerkt te hebben, besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Hij richtte in huis een eigen studio in volgens de richtlijnen van de GGD en schreef zich in 2002 bij de KVK te Warmond in onder de naam: Studio-Zion.

kinderkamer cars studio-zion Hieronder ziet u een voorbeeld van een "Cars" graffiti die Remko Rieff in opdracht van een klant in een kinderkamer aanbracht en een creatie op een muur van een bekende Tattoo groothandel.surfclub